Shipwrecked Vishutj@cco

Onze shipwrecked vishut is circa 4 meter lang en 2.40 breed. Met deze foodcaravan staan wij voornamelijk op food festivals, evenementen en bedrijfsfeesten. Ook zijn wij voor iedere catering vanaf 40 personen te boeken met deze food truck.

Het assortiment bestaat o.a. uit kibbeling. Deze word uitsluitend gesneden uit kabeljauw (wij verwerken nooit geen pollack-koolvis). Vervolgens word de pure kabeljauw kibbeling met een dun krokant jasje gebakken en niet voorzien van een dikke paneer / paplaag die de smaak kan benadelen.

Vervolgens kruiden wij de kibbeling af met ons eigen samengestelde kruidenzout en eigengemaakte authentieke dipsauzen zoals remoulade, Jack Daniels Whiskeysaus en ginger garlic mayonaise.

Naast de kibbeling bakken wij ook calamare en Mediteraanse visjesmix (pulpo/kibbeling/calamare/sardientjes).

.

.

Voor cateringpartijen bieden wij alle bovenstaande keuzes aangevuld met “luie huisvrouwenfrietjes” . Hiervoor nemen wij een ouderwetse haringkar mee waarop wij verse frietjes stampen en afbakken. Voor uw gasten prestenteren wij dan een mixgrill visjes , frietjes , sauzen ,zure bom . Dit serveren wij als menu in leuke mandjes met een vetvrij papier en afgemaakt met een stuk citroen is dit een waar feestje.

Ook al trek gekregen? Graag zien wij u op uw event!