Xtreme BBQ trailerj@cco

Na meer dan 20 jaar barbecue & catering ervaring hebben wij de uitdaging gevonden om een American barbecue trailer te bemannen als pitmasters. Deze 8 meter lange complete keuken is uniek in heel Europa en heeft op het achterdek een ‘bbq-porch’ met een low and slow pelletsmoker waar tot wel 500 stuks vlees in 1 keer bereid kunnen worden volgens de Amerikaanse low and slow traditie. Tevens hebben wij een fast & furious barbecue op het dek. Deze grote houtskool grill met flame grids roosters (nooit aangebrand vlees door overflash) is voor het ‘stoere rundvlees’ en onze best ever premium burgers. Onze barbecues zijn ontworpen door Green Forest welke zelf pitmasters zijn bij de KCBS BBQ Competition door heel Europa.

Ook verzorgen wij ‘nose to tail’ hele varkens en/of beenhammen van het spit die wij ter plaatse uitsnijden. Bij Xtreme BBQ gaat het om ‘beleven’. Wat u ook kiest. Xtreme BBQ geeft een nieuwe dimensie aan uw verjaardag, bedrijfsfeest, open dag, evenement, bbq feest of zelfs foodtruck festival! Onze presentatie kan in 4 vormen worden verzorgd:

  1. Festivalstijl
  2. Buffetstijl
  3. Walking dinerstijl
  4. Dinerstijl (in overleg)

De Xtreme BBQ trailer is 8 of 9 meter lang uitgestald en 3 meter breed, vergelijkbaar van grootte met een marktwagen die u kent van markten. Indien gewenst voorzien wij uit onze partyverhuur afdeling een terras, al of niet overdekt in uw eigen gewenste stijl en uitstraling. Wij zijn zelfvoorzienend qua gas, water, afvoer en elektra. Voor elektra gebruiken wij echter graag 1 groep (1600 watt) 220 volts ter plaatse. Uit milieu overweging gebruiken wij liever niet ons agregaat tenzij het niet anders kan.

Heeft u vragen of specifieke wensen, neem gerust contact met ons op. We denken graag met u mee!