Over onsj@cco

Over ons

Zoals de naam al aangeeft heb ik – Jacco Bakker – na meer dan 20 jaar barbecue en catering ervaring mijn bedrijfsfilosofie aangepast. Mijn uitdaging  is om 100% pure en 200% authentiek  high-end barbecue catering aan te bieden en te werken met hoge kwaliteit duurzaam vlees en eigen stijl recepturen voor alle ingrediënten. De  marinades, sauzen en salades worden niet ingekocht maar voor iedere opdracht vanaf het basisproduct  gemaakt. Wij werken daarbij met voorkeur samen met  regionale leveranciers om streekgebonden producten te promoten en onze duurzaamheid te vergroten.

Vanuit het food festival circuit presenteerden  wij al  ‘the American way’  barbecue vanuit onze Xtreme BBQ trailer. Deze 8 meter lange barbecue trailer is uniek in Europa en heeft een ‘porch’ (achterdek)  waar de pitmaster op een low and slow smoker en een fast & furious open vuur barbecue aan het werk is om u te verwennen. Deze barbecue trailer is gebouwd naar voorbeeld van de American bbq concession trailers die door de hele USA toeren. De barbecues zelf zijn gebouwd door Green Forest, welke zelf op KCBS barbecue team deelnemer is en al vele ‘calls’  op zijn naam heeft staan. Een call is de KCBS term voor de oproep van een team om naar het podium te komen.

Werkwijze

Voor kleinere barbecue catering hebben wij losse barbecues zoals slow smokers, houtskool of appelhout barbecues en professionele bbq- lavasteen grills . Bij uw gekozen menu leveren wij gratis te gebruiken passende barbecue types erbij en komen wij met de combinatie low and slow smoker en fast & furious grill bij u op locatie. Tevens hebben wij preferente feestlocaties waar wij onze catering kunnen verzorgen voor u. De pitmaster / grillchef ter plaatse wordt apart berekend, alsmede de nodige brandstoffen zoals pellets, hout en gas gebruik. Verder kunnen wij u ontlasten door ook alle servies goed mee te leveren, dit kan ook allemaal vuil worden ingeleverd indien u dit wenst. Al deze uitleg wordt samen met u op maat besproken alsmede of u de gasten wilt verrassen in festival stijl, walking dinner stijl, festival food porties), buffet stijl (met salade buffet apart bij de bbq), workshop stijl (met extra grill chefs-slager ter plaatse inclusief hakblok) of diner stijl (aan thematafels geserveerd).

Deze keuzes bepalen uw uiteindelijke prijs en vandaar dat wij vanaf prijzen vermelden op onze site. Onder de knop ‘barbecue’ kunt u alle eventuele bijkomende kosten bekijken.

Shop

Heel vaak vragen gasten ons waar wij ons vlees vandaan halen.  Nou, dat vlees versnijden wij zelf om de hoge kwaliteitsnorm te kunnen nastreven. Wij werken met geselecteerde leveranciers  en rijpen indien nodig het vlees nog verder door en versnijden daarna alles op maat. Dit nu ook in extra hoeveelheden die wij direct geportioneerd invriezen zodat wij dit vlees nu ook aan u kunnen aanbieden via onze website. Let op: dit is enkel af te halen bij ons in Breskens.

Graag overtuig ik u van ons product en hoop weldra uw event te mogen verrijken!

Met vriendelijke groet,

Jacco bakker
Telefoon +31623621774